Orders placed by 12 o'clock will ship the same day
  • 314049
Euro 4.80 incl. taxes / excl. shipping

Peach reinigingscartridge magenta, compatibel met Epson T0553

Standard Capacity
 In stock (5 pieces) - Ships within 1-3 days
Free shipping from Euro 100.00 Orders placed by 12 o'clock will ship the same day
Max 999 per order
Technical Data (8)
Brand Peach
artikel nr. 314049
EAN 7640124897952
Manufacturer ID Epson T0553
Content 21 ml
capaciteit --- Pagina's
Color
Yield S
show more
show less
omschrijving
Peach reinigingscartridges zijn ideaal om printerkoppen te reinigen in geval van hardnekkig vuil op de printerkop. Ze zijn met een speciale reinigingsvloeistof gevuld. De Peach reinigingscartridge kan ook worden gebruikt voor het normale onderhoud van de printerkop.
Dit verbetert de levensduur van de printer aanmerkelijk.

In plaats van lang te moeten wachten is het beter om de reinigingscartridge als voorzorgsmaatregel alvast te installeren. Dit voorkomt dat de inkt opdroogt in de printerkop tijdens langere periodes van stilstand

Het gebruik is heel simpel: Installeer de Peach reinigingscartridge in plaats van de normale kleurencartridge. Reinig de printerkop meermaals tot het afdrukresultaat weer perfect is: Het is het beste om dit te controleren met de spuitcontrole in het onderhoudsprogramma van de printer. Een bleke tint van de afdruk is normaal. De reinigingscartridge bevat een iets gekleurde vloeistof.

Na gebruik kan de standaard kleurencartridge weer geïnstalleerd worden. Verzegel de reinigingscartridge. Zo kan deze later hergebruikt worden.
show more
show less
Loading